0
Evropske lige

Milos Lukovic at Mozzart Super Liga Srbije 2023/2024 match between fk Cukaricki and fk IMT, played at Cukaricki Stadium, 18.12.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

ZLATNI DEČKO IMT-A PRED TRANSFEROM KARIJERE: Čelsijeva filijala nudi rekordan novac za Lukovića! (FOTO)

Objavljeno: 04.01.24 u 12:18

Prema izveštajima L’Ekipa, francuski Strazbur je spreman da ponudi 5.5 miliona evra za mladog napadača

Mladi napadač IMT-a, Miloš Luković, postao je jedno od najvećih iznenađenja u Superligi Srbije ove sezone. Svojim izuzetnim performansama privukao je pažnju brojnih evropskih klubova.

Ranije su kružile informacije o zainteresovanosti Spartaka iz Moskve, ali sada se pojavljuje nova mogućnost, gde bi mladi napadač bio deo projekta Čelsija, igrao bi prvo za Strazbur, pa ukoliko se dokaže prešao bi u redove „plavaca“.

Prema izveštajima L’Ekipa, Strazbur je spreman da ponudi 5.5 miliona evra za mladog napadača. Ova suma bi bila rekordna za IMT, ukoliko se transfer realizuje. Fabricio Romano, poznati transfer guru, potvrdio je da su klubovi započeli pregovore.

Luković, koji je nedavno napunio 18 godina, zabeležio je impresivnih 10 golova i jednu asistenciju u 19 nastupa u Superligi ove sezone. Njegova brza ascenzija i talenat privlače pažnju evropskih klubova, a Strazbur želi da ga dovede u svoje redove

Standings provided by Sofascore
10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter