0
Evroliga

Shabazz Napier, #13 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes at Stark Arena on December 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAVANOVIĆ UOČI DERBIJA: „Otišao je čovek zbog kojeg su svi bili utegnuti“

Objavljeno: 04.01.24 u 12:54

„Radomir Antić je rekao da uvek bira pre atmosferu nego zvezde u timu“

Crvena zvezda i Partizan će večeras od 20 sati u „Štark areni“ odigrati „večiti derbi“ u okviru 19. kola Evrolige pred očima navijača crveno-belih. Iako se rivali suočavaju u različitim trenucima sezone, obe ekipe su ostvarile uspešne rezultate u prethodnom kolu Evrolige.

Svoje viđenje na utakmicu večitih rivala izneo je i Duško Savanović na njemu prepoznatljivi način, bez uvijanja, tokom emisije na Sportalu u kojoj je domaćin, prokomentarisao je odlazak Šabaza Nejpira iz Crvene zvezde.

Jesu se rasteretili. Čak je i Nedović rekao da su počeli više da se fokusiraju na sebe, hemija i atmosfera su se popravile. Otišao je čovek zbog kojeg su svi nekako bili utegnuti, tihi su bili, i sada su se verovatno svi opustili, nema više tenzije. Kao da su rasterećeniji, možda je i to neka prekretnica, videćemo. A svi znamo da je atmosfera veoma bitna. Pokojni Radomir Antić je rekao da uvek bira pre atmosferu nego zvezde u timu.

Svet je nedavno obišla izjava Nikole Jokića kako ne bi voleo da ga pamte kao košarkaša, komentar bivšeg reprezentativca preti da postane viralan.

Da li može da se stavi ovde režija „no comment“? Ne znam šta da kažem. Pa kako čoveče da te pamte nego kao košarkaša? Ti si napravio vanserijske rezultate u poslu kojim se baviš, pomerio si granice istorije i hoćeš da te ne pamte kao takvog? Pa jedino, ako hoćeš da te ne pamte kao košarkaša, ti idi i obij trafiku. Zaglavi robiju. OK je da budeš običan čovek, ali ne mogu da te ne pamte kao košarkaša. Jedino ako ne napraviš neko ne daj Bože zlo ili neko krivično delo i onda će da te pamte kao kriminalca, ali da bude običan, da ga ne prepoznaju, da jaše svog konjića, da ode da malo prošeta, to je OK, ali da ga ne pamte kao košarkaša, ne može. Slabo peva.

Standings provided by Sofascore
4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter