0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

NADAL NOVOM POBEDOM POLAKO „ŠTELUJE“ FORMU PRED AO: „Bio sam vrlo odlučan“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.24 u 14:29

Španac je posle skoro godinu dana pauze sada odigrao tri meča u desetak dana

Španac igra odlično na početku sezone, i za manje od sat i po igre Rafael Nadal savladao je Australijanca Džejsona Kublera 6:1, 6:2.

Mislim da sam krenuo dobro u meč, bio sam vrlo odlučan. Video sam da Džejson može da igra dobro sa osnovne linije pa sam se trudio da budem što agresivniji. Mislim da je ovo bio dobar meč za mene. Imam priliku da opet igram sutra što je vrlo dobro za mene. Bio sam dugo van turnira i ne mogu da budem zahvalniji – rekao je Nadal.

Španac je posle skoro godinu dana pauze sada odigrao tri meča u desetak dana.

Trebaju mi mečevi. Moram da nastavim da treniram. Poslednja dva meča i prvi dubl koji sam igrao i sati provedeni na terenu mnogo znače. Imam šanse da igram i to su dobre vesti za mene. Vratio sam se nakon dugo vremena i osećam da sam konkurentan i to je ono što želim.

Duel sa Kudlerom obeležila je i opomena koju je dobio zbog kašnjenja iz toaleta.

Bilo je čudno, znam da imam pet minuta. Brizbejn je vrlo vlažan. Poprilično je nezgodno, moram da promeni svu odeću. Zvali su me da me upozore da imam tri minuta, dva minuta, pola minuta. Izašao sam u pravo vreme ali mi je možda momak koji je bio sa mnom rekao nešto kasnije od sudije koliko imam vremena i kada sam došao sudija mi je rekao da sam četiri sekunde zakasnio. Probaću i to da popravim u 2024.

Nadala u četvrtfinalu, svom 225. na ATP turu, čeka još jedan Australijanac – Džordan Tompson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter