0
Košarka

FOTO: Twitter/@MiamiHEAT

MEČ SEZONE NIKOLE JOVIĆA: Srbin zablistao protiv Džejmsa i ekipe! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.24 u 08:33

Odlično je iskoristio šansu koja mu je pružena

Nakon što je dobio poverenje kao starter u utakmici protiv Los Anđeles Lejkersa, srpski košarkaš Nikola Jović odigrao je spektakularan meč sezone u NBA ligi!

Majami je na kraju slavio rezultatom 110:96, a Jović je zabeležio impresivan učinak od 15 poena i osam skokova za samo 28 minuta provedenih na terenu. Važno je napomenuti da je Jović praktično ne igrao poslednjih 15 minuta, ulazeći na teren tek nepun minut pre kraja utakmice.

Ovom partijom, Jović je nadmašio svoje prethodne uspehe, posebno ističući se sa trojkom preko Lebrona Džejmsa, atraktivnim zakucavanjem „alej-ap“, ali i impresivnim trkom preko celog terena, završavajući akciju košem.

Majami je odlično otvorio meč, a na prvoj pauzi imao je vođstvo od 25:17. Na poluvremenu, rezultat je bio 53:45 u korist Majamija, uz kontinuirano vođstvo koje je Majami zadržao tokom celog meča, iako su igrali bez povređenog Džimija Batlera.

Nikola Jović se istakao kao jedan od ključnih igrača tima, koji je koristio svega osam košarkaša tokom utakmice. Svi igrači bili su dvocifreni, a najefikasniji bio je Tajler Hiro sa 21 poenom. Haime je dodao 16, dok su Adebajo i Jović imali po 15 poena.

Na strani Lejkersa, Entoni Dejvis se istakao sa učinkom od 29 poena i 18 skokova, dok je Lebron Džejms podbacio sa 12 poena i devet asistencija.

Ova ubedljiva pobeda Majamija doprinosi jačanju samopouzdanja tima u periodu bez povređenog Batlera.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter