0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: FK Crvena zvezda

FIJASKO BAHAROVE IDEJE: Ovo je najbolji pokazatelj kakav je fudbal Zvezda igrala prethodnih šest meseci!

Objavljeno: 04.01.24 u 10:12

Navijači su izabrali najbolju utakmicu

Navijači Crvene zvezde su izabrali prijateljski meč protiv Fiorentine kao najbolju utakmicu svog kluba u 2023. godini. Iako ova pobeda nije imala direktni uticaj na dalji tok sezone, crveno-beli su pružili impresivan nastup protiv italijanskog tima.

U julu prošle godine, Zvezda je dominirala protiv Fiorentine na „Marakani“ i slavila ubedljivu pobedu od 5:0. Iako ova pobeda nije rezultirala uspehom u narednim fazama sezone, pokazala je potencijal ekipe tadašnjeg trenera Baraka Bahara.

Nažalost, Zvezda je podbacila u nastavku sezone, završivši na drugom mestu u Superligi Srbije i propuštajući evropsko proleće. Uprkos tim izazovima, navijači su se setili ovog prijateljskog meča kao vrhunskog trenutka u 2023. godini.

Nakon toga je Bahar dobio otkaz, a posle svega čini se da je njegova ideja svoju snagu i nemoć pokazala baš na toj utakmici protiv Fiorentine. 

Na drugom mestu liste najboljih utakmica crveno-belih je 169. „večiti derbi“, gde su savladali Partizan rezultatom 1:0 golom Aleksa Viga. Ova pobeda je dodatno učvrstila ljubav navijača prema svom klubu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter