0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI NEĆE DA POPUSTI: Brđani traže milion evra za svog napadača!

Objavljeno: 04.01.24 u 11:50

Videćemo hoće li uspeti u tom planu

Fudbalski klub Čukarički mogao bi ostvariti značajan prihod od transfera svog talentovanog ofanzivca, Đorđa Ivanovića, ukoliko se planirani posao sa kazahstanskim timom Elimajem realizuje. Iako transfer još nije zvanično potvrđen, očekuje se da bi obeštećenje za ovog mladog fudbalera moglo iznositi minimalno 1.000.000 evra.

Prema informacijama Sportskog žurnala, Elimaj, novi prvoligaš u Kazahstanu, moraće da izdvoji značajan iznos kako bi angažovao Ivanovića. Ovaj potencijalni transfer bi, ukoliko se ostvari, svrstao Čukarički među klubove koji su uspešno trgovali svojim igračima, a Ivanovića bi svrstao među 15 najvrednijih prodaja u istoriji kluba.

Ivanović ima ugovor sa Čukaričkim do leta 2026. godine, a iako za sada nije stigao zvaničan kontakt iz Kazahstana, direktor kluba, Vladimir Matijašević, naglašava da bi svaki potencijalni poziv bio praćen odgovarajućim obeštećenjem. Ovaj transfer bi označio još jedan uspeh u politici transfera Čukaričkog, koji je poznat po pametnom tržišnom poslovanju i razvoju perspektivnih talenata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter