0
Evroliga

FOTO: Starsport

VREME JE ZA ZVEZDINU OSVETU: Da li mogu Delije i Topić biti faktor sreće za ‘crveno-bele!?’

Objavljeno: 04.01.24 u 19:15

Treća sreća.

Za nešto više od pola sata kreće pravi košarkaški spektakl u okviru 19. kola Evrolige, a to je večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Ovo je treći susret ovih timov ove takmičarske godine, a prethodne dva pripala su ‘crno-belima’, a to govori da će izabranici Janisa Sferopulosa biti sa ogromnom motivacijom.

Prošli mečevi kao i ovaj igrali su se u ‘Štark areni’ kada su prisustvovali samo ‘Grobari’, a znamo svi koliko ‘Delije’ znače ‘crvenobelima‘. Drugi faktor koji može biti presudan jeste povratak mladog i talentovanog Nikole Topića koji je dete Zvezde i sigurno da srce oseća klub i da je svestan koliko je ovo važna utakmica.

Stranci jesu bitan faktor, ali ne mogu bolje odigrati ‘večiti derbi’ nego domaći košarkaši, a naročito deca kluba. Vreme je za osvetu tima sa Malog Kalemegdana, a jedan faktor je sigurno na njihovoj strani, a to je prednost domaćeg terena, dok je drugi vidno motivisani Topić koji je željan dokazivanja. 

ZVEZDA OSLABLJENA U ‘VEČITOM DERBIJU’: Jedan od najbitnijih igrača zbog povrede propušta ovaj duel!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter