0
Evropske lige

FOTO: realmadrid/X

ŠTETA: Rajković i Majorka se držali skoro do kraja utakmice protiv Reala, Đirona pobedom na Atletikom ozbiljno preti „Kraljevskom klubu“! (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.24 u 23:48

Majorka je u Madirdu odolevala sve do 78. minuta

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Majorku 1:0 (0:0) u 19. kolu španske La Lige.

Ekipa Karla Anćelotija do tri boda došla je u finišu meča, kada je Antonio Ridiger bio strelac pobedonosnog gola.

Majorka je u Madirdu odolevala sve do 78. minuta, a onda je Luka Modrić izveo korner, a Ridiger je skočio najviše u šesnaestercu i glavom je loptu sproveo u mrežu.

Bio je ovo 15. trijumf Reala koji se vratio na prvo mesto na tabeli, ali ga deli za Đironom.

Majorka je zabeležila sedmi poraz u sezoni i trenutno je na 14. mestu sa 18 bodova.

PITA SE I ĐIRONA

Španska senzacija sezone Đirona je na svom terenu pobedila Atletiko Madrid sa 4-3 u dramatičnom trileru 19. kola La Lige.

Junak za „crveno-bele” postao je Ivan Martin, koji je u prvom minutu nadoknade postigaoi gol za pobedu.

Napadač „Jorgandžija” Alvaro Morata blistao je het-trikom, ali se ispostavilo da to nije dovoljno. Tako su se „žirondisti“, koji su tokom sezone pobedili i drugog lokalnog giganta – Barselonu, izjednačili na vrhu tabele sa Real Madridom.

Dva tima imaju po 48 bodova nakon što su „kraljevi“ ostvarili težak, ali izuzetno vredan uspeh nad Majorkom. Tim Dijega Simeonea ostaje na trećem mestu sa 38 bodova.

Što se tiče ostalih utakmica današnjeg programa, Granada je u derbiju začelja savladala Kadiz sa 2:0 na domaćem terenu, dok je Selta u Vigu savladala Betis sa 2:1.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter