0
Fudbal

FOTO: HotSport

DA LI JE OVO KRAJ MUKAMA U SRPSKOM FUDBALU?: UEFA uplatila novac FSS-u za renoviranje terena!

Objavljeno: 03.01.24 u 17:30

Infrastruktura biće na višem nivou.

Godinama unzada najveći problem u srpskom fudbalu jesu loši tereni na kojima je tešo igrait kada dođe zima odnosno učestale kiše ili sneg. Upravo ta loša infrastruktura dopirnosi da tereni budu nepogodni za igru kada dođe do jače kiše ili snega, pa se uglavnom igra u blatu ili se odloži utakmica što je u našoj ligi postala učestala praksa.

Iz tog razloga UEFA je izdvojila 3.161.000 evra iz određenog fonda i uplatila na račun Fudbalskog saveza Srbije za popravljanje loših terena, a novac će biti uplaćen na kraju godine. Ova suma je namenja za klubove koji ne učestvuju u Evropi, a generalni dirketor Zajednica Superlige, Darko Ramov da će u ovoj i narednoj godini biti uloženo u rekonstrukciju stadiona.

 Sredstva solidarnosti za ovu i narednu godinu biće uložena u projekat renoviranja travnatih podloga za klubove najvišeg ranga. To je projekat Saveza koji je još skuplji, a klubovi su se složili da „solidariti“ od dve sezone bude investiran u taj projekat – naveo je.

DULJAJ SA POŠTOVANJEM GOVORIO O MILOJEVIĆU: ‘Gospodin, imali smo priliku da popijemo kafu!’

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter