2
Evroliga

FOTO: Starsport

DELIJE NAJAVILE SPEKTAKL PRED DERBI: ‘Ovo je izazov za svakog zvezdaša!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.24 u 16:20

Navijači ‘crveno-belih’ najavili šou.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u ‘večitom derbiju’ u okviru 19. kola Evrolige u ‘Štark areni’ od 20 časova. Nakon dve pobede ‘crno-belih’ u prethodna dva susreta ‘crveno-beli’ sigurno ulaze sa velikom motivacijom u ovaj meč. Delije su najavile spektakl na tribinama i izdale saopštenje.

– Verujemo da svaki zvezdaš ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako nek se potrudi da do utakmice nađe belu majicu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju – poručuju navijači Zvezde.

TRENER ZVEZDE NAPUŠTA MALI KALEMEGDAN?: Sferopulos ovom izjavom otkrio njegovu sudbinu!

3
5

2 Komentara

  1. HOTSPORT DECA VAM SVIMA POCRKALA MAJKU VAM GROBARSKU JEBEM JOŠ ĆE TE VI DA ŠIRITE MRŽNJU PO SRBIJI SEME VAM SE USTAŠKO ZATRLO

    1
    2
    Odgovori
    • Vrlo si pogan, dxukela prava. Hajd’ malo oladi mjm!
      Meni se kobila ozdrebila te godine nenadano, aha!
      Sutra ce vas sve Partizan poravnjati, vi male pi*kice cergarske! Vas code je ustasa/cetnik, a nass code je „internacionala protiv bu*ala“ !
      Mozemo vam odmah dati 10 fore i opet vas dobijamo! Toliki ste mali misevi.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter