1
Evroliga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS IZNEO OČEKIVANJA PRED DERBI PA NAJAVIO ODLASKE: ‘Videćemo ko će napustiti tim!’

Objavljeno: 03.01.24 u 15:30

‘Ovo su jedinstvene utakmice.’

Sutra od 20 časova očekuje nas treći košarkaški, a drugi Evroligaški ‘večiti derbi’ između Crvene zvezde Partizana u ‘Štark areni’. Prethodna dva okršaja pripao je ‘crno-belima’, pa će kod ‘crveno-belih’ biti veoma velika motivacija. Trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos izneo je svoja očekivanja pred ovaj meč.

-Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred našim navijačima. Očekujemo tešku utakmicu, kao i uvek, bez obzira šta je bilo ranije. Nebitno kakvi su timovi, ovo su jedinstvene utakmice, Imamo iskusne igrače za ovaj tip mečeva. Moramo da budemo spremni i fokusirani, fizički i mentalno – istakao je.

Naveo je da je važna energija u timu.

-Ne mogu da kažem koliko nam je važna ova utakmica. Sve nam je važno. Ne mogu ni da kažem to da nam je Evroliga najvažnija. Važna je samo energija između nas, i ako je ona dobra, doneće rezultat – smatra Grk.

Potom je ovom izjavom najavio potencijalni odlazak iz Zvezde.

-Pred nama je dosta utakmica, posle Partizana ide Cedevita, pa duplo kolo Evroliga. Tek nakon 15. januara ćemo videti ko će napustiti tim i da li ćemo nekoga dovesti. Srećan sam što je Nikola Topić sa nama, veoma sa zadovoljan. Pratio sam njegove mečeve i pre nego što sam došao ovde. Spreman je da igra Evroligu – jasan je Sferopulos.

BRAZIL KRENUO PO MURINJA: Portugalcu su smeši selektorsko mesto!

3
22
1 Komentara
  1. HOTSPORT SVE NAJGORE VAM ŽELIM U OVOJ GODINI DECA DA VAM POCRKAJU TE LAŽI I TO GROBARSKO SPINOVANJE NEĆE VAS DALEKO DA VAS DOGURA

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter