0
Fudbal

Žoze Murinjo (FOTO: Twitter/ AS Roma)

BRAZIL KRENUO PO MURINJA: Portugalcu su smeši selektorsko mesto!

Objavljeno: 03.01.24 u 12:55

Južnoamerička selekcija želi trofejnog strčnjaka na klupi.

Kako prenosi italijanski list ‘Korijere delo Sport’ reprezentacija Brazila želi trenera Rome, Žozea Murinja da angažuje kao novog selektora. Produženje ugovora Karla Anćelotija sa Real Madridom do 2026. godine pokvareni su planovi, pa su ‘Kanarinci’ krenuli po iskusnog portuglaskog stratega u kome vide idealno rešenje užareni i poljuljanu klupu.

Petostruki prvak Sveta nije zabeležio značajne nastupe na Mundijlima od poslednjeg osvajanje 2002. godine, sem kada su bili domaćini pre 10 godina i došli do četvrtog mesta. Međutim, tamošnji navijači nisu zadovoljni, pa će na narednom Svetskom prvenstvu 2026. godine krenuti po zlato, a za to je potreban iskusan trener. 

Međutim, ‘specijalni’ ne želi da napusti ‘Olimpiko i ‘večni grad’, bar dok mu ne istekne ugovor koji traje do kraja tekuće takmičarske godine. Što se tiče produžetka saradnje sa Romom, Murinjo ne bi imao ništa protiv, ali se čeka odgovor čelnih ljudi ‘Vučice‘.

‘JOVIĆ DA POČINJE DO KRAJA SEZONE’: ‘San Siro’ slavi srpskog reprezentativca!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter