0
Fudbal

Ćavi (FOTO: Twitter/FC Barcelona)

ĆAVI OTKRIO DA LI ĆE POTPISATI HALANDA: ‘Mislim da smo na pravom putu!’

Objavljeno: 03.01.24 u 15:50

‘Mislim da su stvari do sada urađene jako dobro.’

Fudbaleri Barselone sutra od 21:30 gostuju ekipi Las Palmasa u okviru 19. kola španske La Lige. Katalonci ove sezone ne igraju na onon nivou kao prošle, u domaćem šampionatu su tek četvrti, a ono što muči trenera aktuelnog prvaka države, Ćavija su povrede nekolicine igrača. On je govorio za medije o očekivanjima pred sutrašnji meč.

-Krećemo na grubi početak. Las Palmas, uz Đironu, mislim da je otkrovenje sezone. Pimijenta je odličan trener. Igraju dobar fudbal. Veoma je slično onome što tražimo. Triangulacija, napad, veliki presing. Dobro se poznajemo i zaista ga cenim. Težak protivnik. Timovi poput Atletika su gubili na tom terenu. Mislim da smo se dobro vratili sa odmora. Vreme je da se pokaže. Moramo da pronađemo taj kontinuitet u igri i rezultatima – naveo je.

Potom je oktrio da li će biti potpisa Erlinga Halanda.

-One koje imam, moram da se pozabavim. Nismo ovde da razmišljamo o takvim potpisima. Mi, nažalost, nemamo takvu ekonomsku situaciju. Ostaću pri onima koje imam, jer sam sa njima osvajao titule. Ovo će biti komplikovana sezona. Još uvek imam entuzijazam prvog dana. Mislim da su stvari do sada rađene veoma dobro. Mislim da smo na dobrom putu – jasan je Ćavi.

DELIJE SE IZJASNILE: Evo koja je za navijače Zvezde utakmica 2023. godine!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter