1
ATP

FOTO: Screenshot

RAFA SE MUČIO, PA OČISTIO KVALIFIKANTA: Pobednički povratak Nadala!

Objavljeno: 02.01.24 u 11:49

Rafa rešio meč u dva seta.

Rafael Nadal igra svoj prvi meč nakon gotovo godinu dana, protiv kvalifikanta Dominika Tima u Brizbejnu.

Rezultat meča je rešen u dva seta, nakon otpriike 90 minuta igre, a rezultat po setovima iznosio je 7:5 i 6:1.

 

Povratak velikog šampiona dočekan je gromoglasnim ovacijama na tribinama, i praktično svaki pokret na zagrevanju  je ispraćen aplauzom.

 

Ipak, ne ide sve tako glatko za Rafu, koji se poprilično namučio u prvom setu, koji je dobio rezultatom 7:5 i pored jako loše igre rivala.

Videćemo da li će Tim uspeti da podigne nivo igre u nastavku, takođe da li će Španca da služi forhend, koji ovog jutra funkcioniše odlično.

 

0
0

1 Komentara

  1. Lepo ga je videti na terenu, lepo je za tenis i teniske zaljubljenike, ipak je on jedan od najvecih tenisera koje je svet imao. Njegov tenis je spektakularniji od Novakovog i sasvim je normalno da privlaci vecu paznju u svetu tenisa tako da me ni malo ne iznenadjuje ova euforija oko njegovog povratka mada realno gledajuci, spektakl je jedno a krajnji rezultati su ono sto je najvaznije u sportu i sto ostaje zapisano za sva vremena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter