0
Evropske lige
Arijana Sinisa Mihajlovic

FOTO: Screenshot/Instagram: @ariannamihajlovic

POTRESNA PORUKA MIHINE UDOVICE: „Pokušala sam svom snagom da nastavim da se borim i da živim dalje“ (FOTO)

Objavljeno: 02.01.24 u 14:20

Arijana Mihajlović je podelila emotivnu ispovest

Uprkos teškoj godini koja je prošla od gubitka Siniše Mihajlovića, njegova udovica Arijana nije poklekla pred tugom i bolom. Na godišnjicu smrti legendarnog fudbalskog stručnjaka, Arijana se obratila javnosti putem društvenih mreža s emotivnom porukom.

Na svom Instagram profilu, Arijana je podelila svoje osećaje, ističući kako je prošla kroz teške trenutke, ali da se trudi da ostane jaka zbog svoje dece, unuke i porodice koja je uz nju. Podsetila je pratioce na neobična ponašanja koja su možda bila teško shvatljiva, ali su proizašla iz duboke tuge i bola koji nosi sa sobom.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

„Ponekad sam imala nekakvo bizarno ponašanje koje mnogi od vas niste razumeli, ali ja jesam. Bila je ovo veoma teška godina za mene. Pokušala sam svom snagom da nastavim da se borim i da živim dalje. Imam petoro dece, unuku, porodicu koja ne želi da me vidi da kolabiram. Nisam to uradila i neću to uraditi. Mnogi su bili u mom kampu i oni koji su se tu našli savršeno znaju sve i njima želim da kažem doživotno hvala. Moj suprug je ovde i uvek će biti u mom srcu. Srećna nova godina svima“, napisala je ona na Instagramu.

Poruke podrške, ljubavi i saosećanja pristizale su sa svih strana, uključujući komentare njene ćerke Viktorije i navijača klubova u kojima je Siniša ostavio neizbrisiv trag. Iako Siniša Mihajlović nije uspeo da pobedi opaku bolest, njegovo nasleđe i sećanje na njega nastaviće da živi u srcima svih koji su ga poznavali i poštovali, bilo kao fudbalskog stručnjaka ili kao čoveka ispunjenog ljudskošću i požrtvovanošću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter