0
ATP

FOTO: Screenshot

KUVALO NA KLUPI ĐOKOVIĆA: Rasprava Novaka i Ivaniševića koju su kamere snimile! (VIDEO)

Objavljeno: 02.01.24 u 10:39

Srbija došla do izjednačenja.

Novaku Đokoviću je trebalo gotovo dva i po sata, odnosno 136 minuta igre i velike borbe izašao na kraj sa 31. igračem sveta, Jiržijem Lehečkom, 6:1, 6:7 (3), 6:1 i tako izjednačio u meču na 1-1.

 

Iako na semaforu stoji da je sve osim drugog seta bilo prilično jednosmerno, češki teniser je prilično namučio najboljeg svih vremena, pa čak i u setovima gde je uzeo samo gem, a drugi je bio pravi maraton od gotovo 70 minuta.

Ta nervoza se osetila i pred kamerama, jer je Novak ušao u raspravu sa Goranom Ivaniševićem, iako je u tom momentu imao tri gema prednosti.

 

 

– Znam brate, al iako te pitam… Nije sve okej, šta je sve okej? Ako te pitam znači nije sve okej – rekao je Đoković, te dobio odgovor:

 

– Ne mogu ti ništa reći kad je dobar servis, je**m mu mater, sve okej, nemam šta da ti kažem kad je sve okej. Dobar servis, mali aut, idemo dalje.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter