0
ATP
Dejvis kup

Novak Djokovic (C) celebrate with Momir Kecmanovic, Dusan Lajovic and captain Viktor Troicki after winning match against Cameron Norrie of Great Britain during the 2023 Davis Cup Final, Quarterfinal match between Serbia and Great Britain at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 23, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAMA SA SVETLIMA I OGROMAN PROBLEM ZA SRBIJU: Novak propušta meč zbog povrede, evo o čemu je reč!

Objavljeno: 02.01.24 u 08:28

Prilične glavobolje rano  u januaru.

Novaku Đokoviću je trebalo gotovo dva i po sata, odnosno 136 minuta igre i velike borbe izašao na kraj sa 31. igračem sveta, Jiržijem Lehečkom, 6:1, 6:7 (3), 6:1 i tako izjednačio u meču na 1-1.

Iako na semaforu stoji da je sve osim drugog seta bilo prilično jednosmerno, češki teniser je prilično namučio najboljeg svih vremena, pa čak i u setovima gde je uzeo samo gem, a drugi je bio pravi maraton od gotovo 70 minuta.
 

 

 
Novak je imao pravi mali rat sa svetilma pored terena, gde je najpre tražio da se ona isključuju, da bi sredinom prvog seta potpuno pobesneo i zahtevao da ne igra sve dok se svetla ne ugase, u sve se morao umešati i supervizor.
 
Ipak nakon kraće rasprave, Novak je popustio i pobedio meč.
 
Ipak, postoji veći problem, jer zbog povrede zgloba Đoković ne može igrati u miks dublu svoj naredni meč.
 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter