3
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE HOĆE SPEKTAKL: Navijači Crvene zvezde uputili apel svim pristalicama za mečeve Evrolige! (FOTO)

Objavljeno: 02.01.24 u 12:20

Videćemo hoće li ovo ostali prihvatiti

Crvena zvezda će 4. januara odigrati svoju prvu utakmicu u Novoj 2024. godini na domaćem parketu i to protiv večitog rivala, ekipe Partizana.

Uoči ovog meča oglasile su se najvatrenije pristalice šampiona Srbije, Delije, koje hoće da pokrenu jedan trend na utakmicama crveno-belih u Evroligi.

Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni.

Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva:

Nivo 400 – Svi u CRVENIM majicama ili duksericama

Nivo 200 – Svi u BELIM majicama ili duksericama

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majcu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju – piše u saopštenju Delija.

FOTO: Delije sever
20
16

3 Komentara

  1. Koliku li ce cufru da izmisle kad su u stanju da u Zelezniku napisu 3600 unpraznoj dvorani koja ima kapacitet 3000

    1
    4
    Odgovori
  2. Te dve boje treba da dominiraju na svakoj utakmici u Areni, a ne da se dolazi u crnim majicama, kao na sahranu, ne daj Boze!?

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter