0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZVEZDA OSVAJA TITULU, NIJE VAŽNO KO JE U KLUBU, BIĆE ŠAMPIONI: Lalatović se divi Duljaju, ali veruje da nema tim da postane šampion!

Objavljeno: 01.01.24 u 10:40

Na papiru je i dalje Zvezda ogroman favorit.

Nenad Lalatović otkrio je za MozzartSport da veruje da je Igor Duljaj sa Partizanom uradio odličan posao, ali da crno-beli ipak ne mogu da budu šampioni ove godine.

Čitav intervju možete pročitati OVDE.

Za mene je iznenađenje , kao i verovatno za celu Srbiju, što je Partizan prvi. Ne iz razloga da ih ja nešto omalovažavam, taman posla. Imaju kvalitet, i igrački i trenerski, pošto je Duljaj uradio veliki posao. Pobedili su Zvezdu i vratili su se na prvu poziciju, ali sam očekivao da jesenji šampion bude Zvezda. Prvenstvo je najzanimljivije u poslednjih 12 godina. Zvezda je dugo dominirala a sada su crno-beli jesenji prvaci. Duljaj je rekao da ga to ne zanima, ali se ne slažem sa njim. Sada on treba da opravda uspeh iz prvog dela sezone. Da li će uspeti? Verovatno da neće”, počeo je Nenad Lalatović u razgovoru za Mozzart Sport.

“Zvezda je imala obaveze u Ligi Šampiona, ispali su iz Evrope i sada će biti apsolutno fokusirani na Mozzart Superligu. Ko god da je trener posle Bahara, tačno da je došao moj tata u Zvezdu, osvojiće titulu. Razlozi su prosti: Zvezda ima najveći budžet i najveću rotaciju unutar tima. Da li je to Vladan Milojević ili tamo neki Petar Petrović, nije ni važno. Osvojiće titulu. Mada svi mi kojima je Zvezda bliža, moramo da budemo prizemni. Partizan im je ove godine ozbiljan konkurent. Zvezda jeste favorit, ali je Partizan kao kolektiv bolji. Pokazali su timski duh. Imaju najboljeg stranca u ligi, Brazilca Saldanju. On se ističe, pravi razliku. Pun pogodak sportskog sektora Partizana”.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter