0
Fudbal

Vladimir Ivić (FOTO: Starsport)

ZA IVIĆA NEMA ZIME: Krasnodar spremio novi ugovor za srpskog stručnjaka!

Objavljeno: 01.01.24 u 14:56

Veoma cene Srbina

Vladimir Ivić, srpski fudbalski stručnjak, istakao se kao najbolji trener u ruskoj Premijer ligi tokom jesenjeg dela sezone, prema oceni ruskih navijača, bivših trenera, fudbalera i novinara. Njegov trenerski uspeh dolazi u fokusu nakon impresivnih rezultata koje je postigao sa ekipom Krasnodara, osvajanjem jesenje titule.

Krasnodar je uspeo da iznenadi mnoge osvajanjem jesenje titule, a čelnici kluba planiraju da ispune želje treneru Iviću dovođenjem novih igrača kako bi nastavili s dobrim rezultatima i napali titulu u nastavku sezone. U skladu s tim, čelnici kluba su spremili novi ugovor za Vladimira Ivića.

Prema informacijama koje je objavio Sport Ekspres, Krasnodar želi da zadrži srpskog stručnjaka i produži mu ugovor. Trenutni ugovor Ivića sa klubom važi do 31. decembra 2024. godine, a čelnici kluba žele da osiguraju njegov ostanak i dalji uspeh na klupi.

Vladimir Ivić preuzeo je vođenje Krasnodara u januaru prošle godine, a pre toga je radio sa klubovima kao što su Votford, Makabi Tel Aviv i PAOK. Njegova sposobnost da postigne balans između napada i odbrane ocenjena je kao ključna za uspeh ekipe i osvajanje jesenje krune.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter