1
Domaći fudbal

Nikola Gulan, Danko Lazovic, Sasa Ilic, Zivko Zivkovic Partizan - Sloboda, Jelen superliga 22.3.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT). © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

RIVALSTVO NE RUŠI DRUGARSTVO: Bivši igrači Zvezde i Partizana zajedno na rođendanu legende! (FOTO)

Objavljeno: 01.01.24 u 12:55

Okupili su se povodom lepog događaja

U središtu novogodišnje euforije na društvenim mrežama, pojavila se slika koja je oduševila ljubitelje fudbala i pokrenula lavinu pozitivnih reakcija. Na proslavi rođendana legende Partizana, Saše Ilića, okupili su se bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, šaljući snažnu poruku da klupsko rivalstvo ne može narušiti pravo prijateljstvo.

Saša Ilić proslavio je svoj rođendan 30. decembra, a njegov bivši saigrač, Andrija Delibašić, podelio je poseban trenutak na svom profilu na društvenoj mreži „X“ (nekadašnji Tviter). Na fotografiji su zabeleženi trenuci radosti, okupljanja i smeha, a pored slavljenika Ilića i Delibašića, prisutni su bili i Danko Lazović, Ilija Ivić i Predrag Đorđević, zajedno sa svojim izabranicama.

Ova slika postala je simbol zajedništva i prijateljstva između fudbalera koji su nekada nosili različite dresove, ali su se okupili kako bi zajedno proslavili rođendan jednog od najvećih imena u istoriji Partizana. Gest bivših igrača naglašava da su sportsko rivalstvo i pripadnost određenom klubu prolazni, dok se istinsko prijateljstvo i poštovanje grade iznad terena.

Ova slika je postala viralna na društvenim mrežama, dobijajući brojne lajkove, komentare i deljenja, ističući važnost sportskog duha i međusobnog poštovanja. Potez bivših fudbalera oduševio je ljubitelje fudbala, podsećajući ih da su prave vrednosti u životu iznad bilo kakvih klubskih rivalstava.

37
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter