0
Košarka

Aaron Gordon and Nikola Jokic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAS IZUJEDAO JOKIĆEVOG SAIGRAČA: Amerikanac prvi put o incidentu koji je mogao da bude poguban!

Objavljeno: 01.01.24 u 14:12

Objasnio je šta se dogodilo

Košarkaš Denver Nagetsa, Eron Gordon, izašao je u javnost sa detaljima o incidentu u kojem ga je izujedao njegov pas, rotvajler kojeg je usvojio pre oko četiri godine. Ovaj američki igrač je prvi put progovorio o incidentu koji se dogodio nakon pobede Nagetsa nad Golden Stejtom na Božić.

Gordon je potvrdio da ga je njegov pas napao, a istakao je da zbog čestih putovanja ne provodi dovoljno vremena sa psom, te da se uglavnom brine njegov otac.

Ja volim pse i odrastao sam uz njih. Ali pošto smo toliko na putu, moj tata se brine o njemu, tako da ne mogu da ga treniram kako bi trebalo. Ali osećam se dobro. Sve je u redu,“ rekao je Gordon za „Denver Post“.

Gordon je dodao da je do incidenta došlo nakon što je bio na nekim proslavama i možda uzeo previše alkohola. Otkrio je da je bio grub prema psu, a ovaj se uzbudio i ugrizao ga za ruku.

Bio sam na neki način grub sa svojim psom, i mislim da se moj pas malo uzbudio i jednostavno me ugrizao. Gricnuo me. U suštini sam se rvao s njim, a onda me je ugrizao za ruku,“ objasnio je Gordon.

Iako je zbog incidenta dobio 21 šav, Gordon je pokazao izuzetnu smirenost povodom situacije, dodavši da mu šavovi na ruci nisu nepoznati jer je već igrao sa sličnim povredama.

Ovaj događaj nije uticao na Gordonovu igru, s obzirom da je i dalje važan deo ekipe Denver Nagetsa, beležeći solidne statistike tokom ove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter