0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@mancity

OVAKO TO RADE VELIKI KLUBOVI: Mančester siti prvog dana nove godine napravio transfer!

Objavljeno: 01.01.24 u 12:34

Odmah su završili posao

Mančester siti je započeo 2024. godinu spektakularnim transferom, potpisavši ugovor sa talentovanim argentinskim igračem, Klaudiom Ečeverijem. Ovaj mladi veznjak, rođen 2006. godine, već je stekao reputaciju kao jedan od najboljih talenata u Argentini, a potvrda njegove izuzetne igre stigla je i tokom nedavnog Mundijala gde je nosio kapitensku traku U17 reprezentacije.

Ečeveri će, međutim, ostati na pozajmici u River Plejtu do kraja 2024. godine, po istom modelu koji je pre dve godine primenjen i na Hulijana Alvareza, koji se takođe pokazao kao izuzetno uspešno pojačanje za Mančester siti. Očekuje se da će Ečeveri dobiti priliku da nastavi svoj razvoj u jakoj argentinskoj ligi pre nego što se pridruži Siti ekipi u januaru 2025. godine, kada će napuniti 19 godina.

Transfer ovog mladog talenta nije jeftin – prema informacijama, Mančester siti će platiti 20 miliona evra za njegov prelazak, uz dodatne bonuse koji su vezani za postignute uspehe i razvoj igrača.

Očekuje se da će Ečeveri doneti dodatnu dinamiku i kvalitet u sredini terena, doprinoseći ambicijama Mančester sitija da osvoji titulu šampiona Evrope i sveta. Navijači s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj talentirani Argentinac uklopiti u redove jednog od najjačih fudbalskih timova na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter