0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic and Danilo Andjusic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ POZIVA NA OPREZ: “ Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli“

Objavljeno: 01.01.24 u 18:05

Susret se igra u utorak od 20.45 časova u „Štark Areni“

Košarkaši Partizana već drugog dana 2024. godine imaju pred sobom utakmicu i to u Evroligi protiv ekipe Asvela iz Liona na domaćem terenu. Crno-beli će pokušati da dođu do svoje desete pobede u takmičenju, a ovo će biti prvi duel Željkovog tima u drugom „krugu“.

Sa svima do sada su crno-beli odigrali barem po jedan meč i ostvarili su devet pobeda i osam poraza. Asvel je trenutno poslednjeplasirani na tabeli, što ne sme da opusti crno-bele.

Najmanje što treba da gledamo je njihova pozicija na tabeli. Pošto su oni tim koji je u svim utakmicama otkako je Poceko došao pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom – rekao je Obradović.

Susret se igra od 20.45 časova u „Štark Areni“.

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Smailagić definitivno „otpao“, još jedan igrač neizvestan za Asvel!

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter