0
Evroliga

FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

NIŠTA OD ZVEZDE: Velika želja crveno-belih umesto za Beograd ide u Španiju! (FOTO)

Objavljeno: 01.01.24 u 15:50

Propao je još jedan posao kluba sa Malog Kalemegdana

Košarkaški klub Panatinaikos zvanično je raskinuo saradnju s igračem Kajlom Gajom prvog dana Nove godine. Ovaj američki bek nije uspeo da se uklopi u ekipu „zelenih“, te je klub odlučio da okonča njegovu prisutnost u timu. Gaj je tokom svojih osam mečeva u Evroligi proveo relativno kratko vreme na terenu, nešto više od 10 minuta po meču.

Brzom reakcijom na raspad saradnje s Panatinaikosom, Kajl Gaj već je pronašao novi angažman. On će nastaviti svoju košarkašku karijeru braneći boje španskog kluba Tenerife. Tenerife se trenutno nalazi na 9. poziciji u ACB ligi, a pred njima je izazovan put kako bi se izborili za plasman u plej-of.

Panatinaikos je zahvalio Gaju na saradnji putem zvanične objave, poželeo mu je sve najbolje u budućnosti, dok je Kajl Gaj sada spreman za nove izazove u Španiji. Važno je napomenuti da se Gaj prethodno povezivao i s Crvenom zvezdom, ali ta saradnja nije ostvarena, ostavljajući neostvarenu želju navijača i uprave crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter