0
Evropske lige

Lazar Samardzic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BLIZU JE: Otac Samardžića sređuje sinu transfer karijere! (FOTO)

Objavljeno: 01.01.24 u 17:17

Napoli je započeo razgovore sa ocem mladog veznog igrača

Dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano izveštava da su pregovori između Napolija i Udineza o prelasku Lazara Samardžića u klub u toku.

Naime, Napoli je započeo razgovore sa ocem mladog veznog igrača kako bi dogovorili lične uslove. Ovaj potez sledi nakon što su pregovori između Napolija i Udineza već dosta napredovali.

Lazar Samardžić, rođen u Berlinu, igra kao ofanzivni vezni ili levo krilo, započeo je svoju profesionalnu karijeru u Herti pre nego što je prešao u RB Lajpcig, a zatim u Udinezeu od 2021. godine.

Mladom fudbaleru je 21 godina, a ranije je predstavljao Nemačku, pre nego što je odlučio da zigra za seniorsku reprezentaciju Srbije od februara 2022. godine.

Standings provided by Sofascore
2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter