0
Evroliga

FOTO: Starsport

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Ataman otpisao igrača koji je najavlijvan kao veliko pojačanje Panatinaikosa!

Objavljeno: 31.12.23 u 22:45

Već se pisalo o zainteresovanosti crveno-belih za njega

Panatinaikos, koji nije ostvario očekivane rezultate na početku sezone, nastavlja s restrukturiranjem tima, a prvi igrač koji je napustio klub je Amerikanac Kajl Gaj. Raskinuvši ugovor sa „zelenima“, Gaj se sada povezuje sa španskim klubom Tenerife.

Kajl Gaj, 26-godišnji bek, došao je u Panatinaikos nakon sjajnih partija u Huventudu iz Badalone, ali nije uspeo da se izbori za značajnu minutažu u Atamanovom timu. Igrač koji je svoju karijeru započeo u NBA ligi kao pik Sakramento Kingsa, prethodno se istakao na univerzitetu Virdžinija i potom je pridodao svoje veštine evropskom iskustvu.

Iako su se spekulisale moguće promene u vezi sa Luka Vildoza, Gaj je prvi igrač koji je zvanično napustio tim. Sa Nanom koji je stigao iz NBA lige i pruža impresivne partije, Gaj je verovatno odlučio Atamanu olakšati odluku o smanjenju rotacije.

Nakon osam odigranih utakmica u Evroligi, Gaj će sada biti slobodan u izboru novog kluba, a pored Tenerifea povezuje se i sa Crvenom zvezdom.

3
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter