0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

TOPIĆ PRIZNAO DA JE IMAO TREMU PRE POČETKA MEČA: ‘To mi je mnogo značilo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.23 u 09:30

‘Ušao sam dobro u utakmicu i posle sam želeo to da održavam.’

Košarkaši Crvene zvezde nastavili sa pobedničkim nizom u AdmiralBet ABA ligi pošto su ubedljvim rezultatom savladali  Igokeu  80:48. Ono što su navijači ‘crveno-belih’ priželjkivali, a i dočekali, desilo se, a to je povratak Nikole Topića na Mali Kalemegdan.

On je sinoć odigrao sjajan meč, postigao je 8 poena, udelio 5 asistencija i imao 3 skoka, ali je njegova partija na terenu delovala na nivou zrelog igrača. Topić je istakao da je imao tremu pre početka meča, ali da mu je podrška igrača i stručnog štaba dosta značila.

-Dobro, sigurno da je lep utisak. Imao sam malu pozitivnu tremu na početku meča, ali saigrači i stručni štab su mi verovali, što mi je mnogo značilo. Ušao sam dobro u utakmicu i posle sam želeo to da održavam, mislim da smo dobro igrali oba kraja terena, naravno ovo zaboravljamo još danas, sutra se okrećemo novoj utakmici, a to je Fener – naveo je.

Dodao je da je smenom trenera došla i nova energija.

-Sigurno da sa smenom trenera da je tu došla nova energija. Jedna od boljih ekipa u Evroligi, mi ćemo dati sve od sebe da u ovom kratkom periodu pripremimo utakmicu, da probamo da damo svoj maksimum, pa ćemo da vidimo za šta je to dovoljno – nastavio je mladi košarkaš.

Večiti derbi je na programu 4. januara, ali on još uvek ne razmišlja o toj utakmici.

-Nisam. Prvo sutra imamo trening pa put, pa utakmicu sa Fenerom, pa ćemo tek onda da razmišljamo od toj utakmici – jasan je Nikola.

Podrška sa tribina mu mnogo znači.

-Naravno to mi možda i najviše znači, stvarno hvala im na tome, ne znam kojim rečima bi mogao da im se zahvalim – rekao je.

Stefan Marković mu svakodnevno deli savete.

-Jeste čujemo se mi stalno, tu je i Teo, sa njima dvojicom se stalno čujem, znaju kako mi je, igramo na istoj poziciji i nekako oni mogu najviše da mi pomognu – zaključio je Topić.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Meridian Sport Srbija (@meridiansportrs)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter