0
Domaći fudbal

Sinisa Dobrasinovic Serbian Super League football match between Crvena Zvezda and Novi Pazar in Belgrade, Serbia, on Sept. 2. 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

ŠOK NA OBALI JOŠANICE: Novi Pazar rešio da raskine saradnju sa Dobrašinovićem!

Objavljeno: 31.12.23 u 18:11

Tražiće novog šefa struke

Novi Pazar doneo je odluku o raskidu saradnje sa sada već bivšim trenerom Sinišom Dobrašinovićem, a usmeren je ka pronalaženju novog stručnjaka koji će ih voditi u borbi za premijerni izlazak u evropska takmičenja.

Nakon četiri meseca na klupi, Dobrašinović se zahvalio na saradnji sa klubom. Klub je potvrdio ovu vest, izražavajući zahvalnost za doprinos koji je Dobrašinović dao tokom svog mandata.

Upravni odbor Novog Pazara najavljuje ambiciozan cilj za prolećni deo sezone, a to je borba za plasman u evropska takmičenja. Svaki rezultat osim tog cilja smatraće se neuspehom za Adema Ljajića i njegove saigrače. Klub planira angažovanje novog trenera, a početak priprema zakazan je za 8. januar. Takođe, od 19. januara planiran je dvonedeljni boravak u Antaliji, gde su zakazane četiri kontrolne utakmice kako bi se ekipa optimalno pripremila za nastavak sezone u Superligi Srbije.

Novi Pazar, koji trenutno deli četvrto i peto mesto u Mozzart Bet Superligi sa Čukaričkim, ima visoke ambicije za nastavak sezone, a izbor novog trenera će biti ključan u ostvarivanju tih ciljeva.

3
11

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter