0
Tenis

FOTO: Twitter/@UnitedCupTennis

POBEDA ZA KRAJ: Olga i Novak srušili Kineze u poslednjim minutima 2023. godine!

Objavljeno: 31.12.23 u 17:11

Nisu mogli bolje da završe

Srpski teniski asovi, Novak Đoković i Olga Danilović, ostvarili su doneli su pobedu Srbiji u meču protiv kineskog para Žižen Žang i Kinven Ženg u Junajted kupu.

Prvi set bio je izuzetno uzbudljiv, sa obostranim pritiskom i brojnim brejk prilikama. Đoković i Danilovićeva su uspeli da stignu do ključnog brejka na servisu Kineskinje Ženg, čime su osvojili prvi set. Iako su Kinezi imali brojne brejk prilike do kraja seta, smirenost srpskih tenisera doprinela je osvajanju prvog seta.

Početak trećeg seta doneo je blagi pad koncentracije našeg para, omogućavajući Kinezima da povedu sa 3:0, uključujući brejk na Đokovićevom servisu. Kineski par je nastavio da dominira, stigavši do vođstva od 5:0, što je ukazivalo na to da će meč ući u Novu godinu.

Međutim, Đoković i Danilovićeva nisu odustali. Super taj-brejk donio je uzbuđenje, a fantastičan poen Olge Danilović na servisu Žanga bio je prekretnica. Srbija je stigla do mini brejka, a zatim su Olgini servis-vineri i sjajan ritern doneli vođstvo od 6:3. Uz odličan servis Novaka Đokovića, Srbija je zatim došla do 5 meč lopti, od kojih su iskoristili jednu, potvrdivši svoju pobedu u ovom uzbudljivom meču Junajted kupa.

Ovaj trijumf označava uspešan završetak godine za srpski tenis, a Đoković i Danilovićeva su pokazali hrabrost i karakter, priredivši sportski spektakl za sve ljubitelje tenisa u Srbiji.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter