0
Košarka

Head coach Svetislav Pesic during the FIBA World Cup 2023 Group B match between Srbija and Kina at Araneta Coliseum on August 26, 2023 in Manila, Philippines. (Photo by Joaqui Flores/Starsport.rs ©)

NIŠTA OD POVRATKA PEŠIĆA: Barselona se oglasila povodom spekulacija o dolasku selektora Srbije!

Objavljeno: 31.12.23 u 22:15

O svemu je govorio Navaro

Iako su španski mediji brujali o mogućem povratku Svetislava Pešića na klupu Barselone, sportski direktor kluba, Huan Karlos Navaro, odlučno je demantovao ove spekulacije. Navaro je potvrdio da trenutni trener, Rožer Grimau, ostaje na čelu ekipe uprkos seriji loših rezultata.

Barselona je doživela sedam poraza u poslednjih 10 utakmica u španskoj ACB ligi i Evroligi, ali sportski direktor ističe da svi u klubu veruju u Grimaua i da je on ključni deo trenutnog projekta.

Ovo je novi projekat u kom je Grimau ključna tačka i nastaviće to da bude. Radi odličan posao koji nije nimalo lak. Svesno smo da čini sve da tim zaigra ponovo kvalitetno kao na početku sezone. Verujemo u njega, u ceo projekatm kao i igrače koje imamo u timu i verujemo da će uskoro slika biti poptpuno drugačija – rekao je Navaro.

Povratak Pešića, koji je ranije vodio Barselonu, sada je definitivno isključen, a klub nastavlja podržavati Grimaua u nastojanjima da prevaziđe trenutne izazove i vrati se na pobednički put.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter