0
Evropske lige

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan from left Mario Mandzukic Rade Krunic Theo Hernandez and Ante Rebic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KRUNIĆ JE OTPISAN: Situacija u Milanu ne ide u prilog Balkancu!

Objavljeno: 31.12.23 u 18:34

Čini se da je on svoje završio

Bosanskohercegovački fudbaler Rade Krunić, trenutno član Milana, sve je bliži potencijalnom odlasku iz ovog prestižnog italijanskog kluba. Iako je ugovorno vezan za Milan do juna 2025. godine, najnoviji događaji ukazuju na mogućnost njegovog transfera već tokom zimske prelaznog roka.

Krunić, koji je stigao na „San Siro“ 2019. godine iz Empolija, nije dobio priliku da zaigra u poslednjih šest uzastopnih mečeva, što je dodatno podstaklo spekulacije o njegovom odlasku iz kluba. Iako je razgovarao sa čelnicima Milana o potpisivanju novog ugovora, pregovori nisu rezultirali dogovorom. Navodi se da su agenti tražili više od 3 miliona evra godišnje, suma koju menadžment smatra previsokom.

U međuvremenu, Fenerbahče je izrazio interesovanje za Krunića i spreman je da ispuni zahteve igračevih agenata. Osim Fenerbahčea, postoji i interesovanje jednog francuskog kluba, što otvara mogućnost zanimljive trke za potpis ovog talentovanog vezista tokom zimske pauze.

Situacija oko Krunićevog transfera nastaviće se praćenjem medijskih izveštaja i zvaničnih saopštenja klubova uključenih u potencijalni transfer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter