0
Tenis

FOTO: Printscreen/Twitter

EMOTIVNA SCENA U AUSTRALIJI: Ovako su srpski teniseri dočekali Novu godinu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.23 u 18:55

Pobednička proslava

Uzbudljiva teniska predstava na Junajted kupu kulminirala je pobedom reprezentacije Srbije u miks dublu, donoseći zemlji trijumf rezultatom 2:1 (6:4, 1:6, 10:6) nad odličnim kineskim protivnicima Žiženom Žangom i Ćinven Žengom.

Nakon što je Novak Đoković ostvario pobedu u singlu, a Olga Danilović doživela poraz, sudbina pobednika turnira odlučena je u odlučujućem miks dublu. Reprezentativci Srbije su pružili izuzetan performans pred domaćom publikom, osiguravajući slavlje za srpske navijače na Novogodišnjoj proslavi.

Novak Đoković, najbolji teniser na svetu, zahvalio se vernim navijačima na podršci i pozvao ih da ostanu na terenu kako bi zajedno dočekali Novu godinu. Navijači su ovu gestu pozdravili ovacijama, a Novak je izrazio radost što može proslaviti s njima.

Ovo je neverovatno iskustvo. Hoću da vas zamolim, kako bi bilo da zajedno proslavimo Novu godinu. Ostanite još par minuta. Imamo i di-džeja, krenućemo odbrojavanje,“ rekao je Novak Đoković.

Nakon odbrojavanja, Đoković je još jednom zahvalio vernim navijačima i poželeo svima srećnu i uspešnu Novu godinu. Slavlje je ostalo u teniskom ritmu, sa prisustvom di-džeja koji je dodatno podigao atmosferu na terenu. Ovaj emotivan trenutak ostavlja neizbrisiv pečat u teniskoj zajednici i među srpskim navijačima.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter