0
Fudbal

Nenad Bjekovic i Dragan Džajić (FOTO: Starsport)

DŽAJIĆ OBEĆAO DA NEĆE DA SE PONOVI KATAR: ‘Tu neće da bude nijedna greška!’

Objavljeno: 31.12.23 u 11:25

‘Ne sme da se dozvoli ni pisanje kao na Svetskom prvenstvu.’

Reprezentacija Srbije obezbedila je istorijski plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj nakon više od dve decenije žudnje. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić je za Sportski Žurnal govorio o predstojećem kontinentalnom takmičenju, ali se dotakao i mundijala u Kataru. 

Na svetskom prvenstvu ‘Orlovi’ su razočarali, a osim fudbalskih stvari, dešavalo se određene stvari koje su definitivno omele igrače i otežali im samo učešće. Popularni ‘Džaja’ je poručio da neće dozvoliti da se bili kakve stvare događaju.

-Neću da dozvolim da bude kao u Kataru. To vam obećavam. Od putovanja, do ljudi s reprezentacijom u hotelu. Tu neće da bude nijedna greška. Igrači i najuži stručni štab u jedan (hotel), navijači i ostali – u drugi. Ne sme da se dozvoli ni pisanje kao na Svetskom prvenstvu, „došli ovi, pa oni…“ To neće da se dogodi. Obećavam – istakao je.

Za svaki neupeh nacionalnog tima uvek se krivilo rukovostvo, a prvi čovek Saveza je naveo da će sada biti drugačije, a dotakao se i Crvene zvezde.

-Ranije, bilo je i takvih stvari, sad – neće da bude problem, garantujem! Reprezentativci, uglavnom, igraju u inostranstvu, Piksi razmišlja o nekim igračima sa ovih prostora, možda bude iznenađenja. Kad smo kod moje Zvezde… Imala je tešku grupu u Ligi šampiona, niko ovo ne sme da shvati kao tragediju. Nije lako kad mnogo igrača dođe u isto vreme, malo vremena za pripreme i… naletite na Mančester siti, Lajpcig… Bahar? Pomislih u početku – ovo je fantazija! E, gde se posle pogubio i šta je uradio – ne mogu da objasnim. Početak – fenomenalan, ne može ni sa jednim da se poredi – naveo je Džajić.
 
 
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter