0
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/@darkostosic

DARKO STOŠIĆ ZA HS: ‘Samo ja znam šta mogu i koliko mogu. A fanovi su tu da kometarišu dobro i loše. Zato i jesu fanovi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.23 u 09:00

Darko Stošić je postao borac od čijeg imena se mnogima ledi krv u žilama.

Srpski MMA borac Darko Stošić trenutno je jedan od najboljih teškaša u svetu Evropskog MMA sporta. Otkad je napustio UFC organizaciju, redom je slavio protiv Vlodarek, Kite, Andrišaka, potom ponovo Kite, Vojčak, te Martineka. Poraze je pretrpeo u Beogradu od sada UFC borca Šamila Gazijeva i aktuelnog prvaka KSW organizacije – Fila De Frisa. Trenutno je ‘free agent’ i čeka na najbolju ponudu.

KSW rekorder po broju nokauta večeri.. Da li si tako nešto mogao i da zamisliš, kada si kao mali sa džudoa prešao na MMA i koliko ti to znači?

‘Uvek sam se trudio i davao sve od sebe u procesu, a to je valjda rezultat toga! Kroz Judo sam stekao odlicnu motoriku i veliko takmicarsko iskustvo tako da mi je svakako dosta to pomoglo.’

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

 

Šta je sledeće u tvojoj karijeri? Spominje se novi KSW ugovor, Oktagon, Rusija, PFL.. Svi te žele jer teškaša tvojih gabarita gotovo da nema na „tržištu“.

‘Trenutno imamo samo usmeni dogovor, tako da ne bih jos pricao o kojoj organizaciji je rec. Ali verovatno ce to biti to tako da se vracam u oktagon vec kroz 2,3 meseca.’

Kada baciš pogled na svoju karijeru do sada, koji momenat bi izdvojio kao najdraži?

‘Svaki momenat mi je drag na neki nacin. Cekam mozda da postignem jos veci rezultat pa da kazem to je taj momenat koji sam cekao.’

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

 

Nakon nekoliko vezanih poraza u UFC-u i otkaza mnogi „fanovi“ su posumnjali u tvoj kvalitet.. Da li si se ti ikada pokolebao kada je samopouzdanje u pitanju, nakon svega što se desilo u najjačoj organizaciji na svetu?

‘Ne, nikad. Samo ja znam sta mogu i koliko mogu. A fanovi su tu da kometarisu dobro i lose. Zato i jesu fanovi.’

Koga od mladih boraca iz regiona vidiš kao potencijalno budućeg člana UFC-a?

‘Pa cini mi se da ima dosta mladih boraca koji su na pragu UFC a ali iskreno ne znam koga bih sad izdvojio i stavio na prvo mesto. Svim mladim borcima zelim svu srecu i uspeh u karijeri jer i sam znam koliko je ovo surov sport.’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter