1
Domaći fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Tomislav Karadzic FSS Izborna Skupstina, Stara Pazova 14.3.2023. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TOLE JE UVEK NA RASPOLAGANJU PARTIZANU: Teški uslovi za igru, moramo biti zadovoljni prvim mestom!

Objavljeno: 30.12.23 u 11:42

Nekadašnji predsednik FSS ima reč.

Tomislav Karadžić je za Žurnal rekao da veruje da će doći do promene stvari u Partizanu preko zime, i da je tu uvek ukoliko klubu treba pomoć.

Što se tiče rezultata mora se biti zadovoljan, jer je u teškim uslovima Partizan dogurao do željenog cilja na kraju godine, iako je prosuo nepotrebno nekoliko bodova. Što se tiče ostalih stvari nisam toliko upućen. Ne znam situaciju unutra, mislim na finansijsku situaciju i organizaciju. Vidim pomeranja levo-desno, šta će da se dogodi ne znam. Verujem da će se tokom zimske pauze te stvari rešiti“, rekao je Karadžić.

A, da li to znači i njegov povratak u Partizan…

„Uvek sam prisutan u Partizanu. Želim da ima uspeha, veliki je to klub. Što se tiče mog prisustva kroz funkciju zavisi od više faktora. Jedno je sigurno: Uvek sam na raspolaganju klubu iz Humske ulice“, podvukao je Karadžić.

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter