0
Ostali sportovi

Elzan Bibic Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici World Indoor Athletics World Championship, Beograd, Srbija 19.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RASPRAVA TRESE SRPSKI SPORT: Mnogo se prašine diglo oko sporne odluke! (FOTO)

Objavljeno: 30.12.23 u 10:07

Puno se prašine diglo.

Fudbaler Novog Pazara, Adem Lajić je proglašen za sportsku ličnost grada kraj Jošanice. Neki bi rekli zasluženo, neki poput Dragutina Topića ne bi se složili sa tim, jer je atletičar iz tog grada, Elzan Bibić, trebao da ponese nagradu.

Nakon velike polemike, oglasio se i sam atletičar.

– Vidim da se nekoliko dana vodi polemika oko izbora sportiste u Novom Pazaru. Hvala svima na podršci, međutim, ja ovo ne doživljavam kao razočaranje ili lični neuspeh, znajući koliko su moji rezultati cenjeni i poštovani. Kao što sam naglasio u svojoj objavi, grad Novi Pazar ulaže puno u moj razvoj. Imam veliku podršku od svog grada i ljudi koji vode sport u mom gradu. Možda jedini razlog zbog kojeg nisam proglašen jeste taj što prema kriterijumima matičnog kluba nisam predložen kao kandidat za sportistu grada. Ovim putem bih čestitao svom kolegi Ademu, kao i svim sportistima za osvojene nagrade na izboru za sportistu grada Novog Pazara 2023 – napisao je na društvenim mrežama.

FOTO: Screenshot

 

Bibić je imao izuzetno uspešnu godinu iza sebe, a između ostalog poneo je bornzu na Evropskom prvenstvu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter