0
Košarka

Kevin Punter (R) and Darius Thompson during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER O SVOJOJ ADAPTACIJI NA EVROPU: ‘Prolazio sam kroz depresiju, a onda sam došao u Zvezdu!’

Objavljeno: 30.12.23 u 16:50

 ‘Jedna od najvećih odluka u karijeri, odlazak iz Olimpijakosa u Beograd (Zvezdu).’

Kapiten Partizana, Kevin Panter je u podkastu ‘Rip & Go’ pričao o svojoj karijeri i koliko mu je bilo teško da se navikne na  Evropu.  Njegov prvi klub na starom kontinentu bio je Lavrio tim koji se takmiču u Grčkoj, a igrao je i za Olimpijakos, a istakao je da mu se nije išlo iz Atine.

-Nisam želeo da idem iz Atine, u to vreme sam prolazio kroz dosta toga, čak i depresiju. Ali, to je jedna od najvećih odluka u karijeri, odlazak iz Olimpijakosa u Beograd (Zvezdu). Vratio sam svoju igru, povratio samopouzdanje. Igrao sam 12 utakmica za taj tim i potom je usledio Kovid. Ali, igrao sam sjajno u tih 12 utakmica – naveo je.

Dodao je da nikada ne bi prešao u Milano da je ostao u Olimpijakosu.

-Agent mi je rekao da zna da ne želim da idem iz Atine, ali da moram. Izgubićeš (deo novca), ali ćeš igrati i brzo ćeš to vratiti. I bio sam ‘u redu, štagod’. I, zbog tih 12 utakmica sam dobio ugovor u Milanu. Ne bih prešao u Milano da sam ostao u Olimpijakosu. Odigrao sam dobro 12 utakmica i zato sam dobio ponudu Milana – jasan je Kevin.

Zvezda je htela da mu obnovi ugovor, ali je on ipak otišao u ‘grad mode’.

-Malo smo pričali sa Fenerbahčeom u Turskoj, pričali smo sa nekoliko evroligaških timova, tim iz Beograda (Zvezda) je želeo da me vrati, ali u principu Milano je bio najozbiljniji i želeo sam tamo da odem – istakao je Panter.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter