0
Fudbal

FOTO: Twitter/Nottingham Forest

JUNAJTEDOV KOŠMAR SE NASTAVLJA: Šumari bolji od posrnulog Mančestera!

Objavljeno: 30.12.23 u 21:55

Loše im se piše.

Fudbaleri Notingem Foresta dočekali su Mančester junajted u okviru 20. kola italijanske Serije A od 18:30. ‘Šumari’ su ostvarili veoma bitnu pobedu rezultatom 2:1 i ostavili izabranike Erika Ten Haga u ponor koji nastavlja da tone sve dublje. U prvom delu nije bilo previše uzbuđenja, pa se na odmor otišlo bez golova. 

Junajted je igrao si visokom postavljenom odbranom i sve nade su se polagale u napad, ali im domaća ekipa nije dozvolila da urade nešto konkretnije. U 55. minutu, posle dobre akcije, šut je oprobao Diogo Dalo, sa nekih 20 minuta pogodio je levu stativu, a onda je stigla kazna u 64. minutu kada je Domingez bio strelac.

Akciju je započeo bivši igrač Mančestera, Elanga koji je dodao do Montijela, a on uposlio Domingeza i bio precizan. Garnačo je posle kornera u 67. minutu imao priliku da izjednači, ali je njegov udarac otišao za malo preko prečke. ‘Crveni-đavoli’ su došli do izjednačenja kada je Garnačo uposlio Rašforda, a on iskoristio to.

Tačku na susret stavio je Gibs-Vajt u 82. minutu i ugasio sve nade Junajteda koji je sada na sedmom mestu sa 31 bodom, a u narednom dueli očekuje ih okršaj sa Totenhemom. Notingem je posle ovog trijumfa poziciji broj 15 i osvojili 20 bodova i u sledećem kolu igraće protiv Brentforda.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter