0
Evropske lige

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ NAPUŠTA REDOVE CRVENE ZVEZDE? Turski velikan zainteresovan za sjajnog štopera (FOTO)

Objavljeno: 30.12.23 u 14:20

Dragoviću 30. juna 2024. ističe ugovor sa crveno-belima i već od 1. januara može da pregovara sa drugim timovima, pošto će na leto biti slobodan agent.

Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović mogao bi ove zime da napusti redove Crvene zvezde, pošto se nalazi na listi želja mnogih klubova. 

Nedavno se pročula priča da je Dragović ponovo želja Dejana Stankovića, ali sada u Ferencvarošu, a prema informacijama koje stižu sa Bosfora, sada je u trku ušao i Bešiktaš.

Tamošnji mediji navode da se Bešiktaš potpuno okrenuo Zvezdinom štoperu i da će njegovo angažovanje biti prioritet u zimskom prelaznom oku.

Tome u prilog ide i činjenica da je u Beogradu nedavno bio i prvi čovek sportskog sektora velikana iz Istanbula, Samet Ajbaba, kako bi sa čelnicima srpskog prvaka postigao dogovor o transferu.

 

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter