0
AdmiralBet ABA Liga

Djordjije Pavicevic Ostoja Mijailovic Partizan - Mornar, ABA Liga 2.10.2023 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZA ŽELJKA SAMO SUPERLATIV: Trener narednog rivala hvalio Žoca!

Objavljeno: 29.12.23 u 22:05

Zanimljiv meč iz više fakora.

Partizan u narednom duelu u ABA ligi sastaje se sa Mornarom, a šef struke Barana, Mihailo Pavićević, istakao je da nema potrebe trošiti previše reči na prvaka regiona.

„Dolazak Partizana je atrakcija gde god da gostuje od kada se u klub vratio veliki mag Željko Obradović, pa ni Bar nije izuzetak. Biće praznik košarke, dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evropi, ne samo u ABA ligi i želim da svi u ovom spektaklu uživaju. Mislim da je duel sa Partizanom najbolji novogodišnji poklon za Barane“, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

„Iluzorno je pričati o Partizanu i nema puno reči u pripremi ove utakmice. Tražiću od igrača da uđu u meč hrabro i opušteno, bez pritiska i da daju sve. Svesni smo da nas ne zavisi ništa, da će se sve pitati Partizan koji teško da može tako često da dozvoli kiks. Gledam to iz trenerskog ugla – i Partizanovi igrači su od krvi i mesa, izloženi su neverovatnim naporima i rasporedu u Evroligi, pa je normalno kada se i desi neki poraz. Ostaje nam da se nadamo da Partizan neće imati svoj dan da u tim okolnostima učinimo utakmicu zanimljivom„, poručio je Pavićević.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter