0
Fudbal

Violeta Slovčić (FOTO: Starsport)

VIOLETA SLOVČIĆ: ‘Hvala FSS-u, ovo će me još više motivisati!’

Objavljeno: 29.12.23 u 12:45

‘Sreću čine male stvare, a pre svega ljudi.’

Dobitnica Zlatne lopte od strane Fudbalskog saveza Srbije za ženski fudbal koja ponosni nosi dres subotičkog Spartaka, Violeta Slovičić istakla je da je uspeh da radite ono što volite.

-Uspeh je da radite ono što volite. Sreću čine male stvare, a pre svega ljudi. Ne bi bila ovde da nemam ljude koji su mi pomogli da dođem do ovoga. Hvala Sprataku, saigračicama, prijareljima, trenerima, učetljica, a pre svega porodici, njihova podrška mi najviše znači – navela je.

Poželela je sreću Piskiju Mitroviću Nemačkoj.

-Ponosna sam što nikada nisam napustila Srbiju, što sam celu karijeru provela u svojoj zemlju i dobila ovo prizanje. Veliko hvala FSS-u na ovoj nagradi, ona će me dodatno motivisati da još više radim. Čestitam mojim kolegama, Piksiju i Mitroviću na nagradama i želim im da ostvare uspeh u Nemačkog, a naša generacija će se potruditi da dostigne vaše uspehe – istakla je Violeta.

POBEDA NAD PARTIZANOM IM MNOGO ZNAČI: Igrači Virtusa imali doček u Bolonji! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter