0
Evroliga

Luka Vildoza (FOTO: Starsport)

VILDOZA NAKON DUELA SA ZVEZDOM: ‘Čudan osećaj, lepo ih je videti ponovo!’

Objavljeno: 29.12.23 u 09:53

Za Argentinca je ovo bio poseban meč.

Sinoć su u okviru 17. kola Evrolige odmerili snage košarkaši Panatinaikosa Crvene zvezde u ‘OAKA Areni’. Tim Ergina Atamana ostavio je pobedu nad ‘crveno-belima’ rezultatom 82:65, a ovaj susret je emotivan bio za igrača ‘Zelenih’ Luku Vildozu koji je prošle sezone na Malom Kalemegdanu pružao sjajne partije. 

Vildoza je u razgovoru za Meridian Sport izneo svoje utiske o ovoj utakmici i naveo da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala.

-Mislim da smo kontrolisali utakmicu 40 minuta. Igrali smo zaista dobru odbranu. Zatvorili smo Teodosića, znajući da je ranije igrao jako dobre utakmice. Veoma sam zadovoljan kako je ekipa odigrala i moramo da nastavimo ovako – rekao je.

Dodao je da se čudno osećao.

-Čudno sam se osećao. Postigao sam samo dva poena, tako nisam mnogo pomogao svom timu da pobedi. Ali sam srećan zbog tima. Na kraju krajeva, mi smo tim i imamo uspone i padove. Bilo je lepo videti timsku pobedu – jasan je Luka.

Kazao je da nije pričljiv tip, ali mu drago što je video svoje bivše saigraće.

-Ne, ja nisam pričljiv tip. Smejao sam se kada sam bio u duelu sa Nedovićem. Lepo je ponovo videti momke. Prošle godine sam se zaista posebno osećao. Zaista sam se osećao voljeno, tako da sam zaista srećan što ih ponovo vidim – poručio je Argentinac.

Opisao je njegov boravak u Zvezdi.

-Veoma dobro smo igrali prošle sezone. Peli smo se na tabeli. Imali smo dobra osećanja jedni prema drugima. Neda je igrao odlično igrala, ja sam u dobroj formi. Svi smo bili povezani. Znali smo svoje uloge u timu. Mislim da je to bio ključ. Sada, to je novi tim. Ima puno novih momaka. Trebaće vremena. Znajući da je glavni plejmejker otišao iz kluba, pa tako je potrebno vreme za prilagođavanje – istakao je Vildoza.

EKSPRESNA ZAMENA ZA TOPIĆA: Hrvat stigao u redove Mege

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter