0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

VICEŠAMPION RUŠI BERLINSKI ZID, DOK BARSA NAPADA KNEŽEVINU: Poslednji evroligaški dueli u 2023. godini!

Objavljeno: 29.12.23 u 13:45

Nažalost, oba srpska predstavnika su zabeležila poraz u 17. kolu. Najpre su košarkaši Partizana u prepunoj Areni izgubili od Virtusa sa 77:75, da bi nešto kasnije i košarkaši Crvene zvezde pretrpeli ubedljiv poraz od Panatinaikosa. Uzbudljivo je bilo i u Lionu, gde je Asvel umalo savladao Real Madrid, Fener je bio bolji od Efesa u derbiju Bosfora, dok je Bajern pobedio Valensiju u neizvesnoj završnici.

Ostalo je da se odigraju još dve utakmice u okviru 18. kola Evrolige i oba meča su na programu večeras. Od 20 časova Olimpijakos gostuje Albi, dok sat vremena kasnije Monako dočekuje Barsu. Crveno-beli iz Pireja su u prošlom kolu pobedom nad Asvelom prekinuli seriju od dva uzastopna poraza, dok su Berlinci poraženi od Fenera. Sa druge strane, Monako je bio bolji od Bajerna na gostovanju, da bi Barsa savladala Žalgiris u Kaunasu.

Iako smo okriženi prijatnom prazničnom atmosferom, borba će biti prisutna na terenu, kako među igračima, tako i među navijačima, a za sve one koji neće imati priliku da sa liva mesta prate duel evroligaške duele, kladionica AdmiralBet je spremila veliki izbor specijala koji su dostupni samo na AdmiralBet.rs.

Od sada, možete se kladiti na broj zakucavanja koja će se desiti u prva 3 minuta meča, a pored standardne ponude za poene/skokove/asistencije evroligaških igrača, možete da se kladite i na to da obe ekipe postižu po koš u prvom minutu, kao i da obe ekipe postiži trojku u prvom minutu. Takođe, do kraja 18. kola Evrolige 10% freebeta će biti dodeljeno na svaki tiket odigran u AdmiralBetu, koji sadrži opklade na učinke za 5 ili više evroligaških igrača.

Sve od navedenih promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa, dok maksimalna vrednost sva tri bonusa ukupno iznosi nestvarnih 220.000 dinara.

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i naplatite svoje poznavanje elitne evropske košarke!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter