0
Košarka

(190909) -- SHENZHEN, Sept. 9, 2019 (Xinhua) -- Aleksandar Petrovic, head coach of Brazil, reacts during the group K match between the United States and Brazil at the FIBA World Cup 2019 in Shenzhen, south China's Guangdong province, on Sept. 9, 2019. (Xinhua/Xu Chang)

SRPSKI KOŠARKAŠ U REPREZENTACIJI HRVATSKE: ‘Iako je igrao za mlađe selekcije Srbije, ima hrvatski pasoš, nema prepreka!’

Objavljeno: 29.12.23 u 20:15

Važio je za najvećeg talenta u svojoj generaciji.

Prvi čovek hrvatske košarke Aleksandar Aca Petrović voleo bi da u nacionalnom dresu Hrvatske vidi nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Naime, reč je o Aleksandru Saniju Aranitoviću, koji je mlađim kategorijama važio za jednog od najvećih, ako ne i najveći talenat u svojoj generaciji u Srbiji, a i šire.

 

‘Iako je Sani Aranitović igrao za mlađe kategorije u Srbiji, s obzirom na to da ima i hrvatski pasoš, mislim da ne postoje administrativne prepreke da zaigra za Hrvatsku. Naravno, drugo je pitanje, da li ga Sesar vidi u reprezentaciji i da li sam igrač to želi.’ – rekao je Aca Petrović.

Videćemo šta će nam doneti naredne nedelje.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter