0
Fudbal

FOTO: printscreen/ Twitter

SPEKTAKL NAVIJAČA AL HILALA: Ma kakav Ronaldo, Mitrović je najveća zvezda arapskog fudbala! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 29.12.23 u 17:50

Ovako su mu čestitali poslednje priznanje

Srpski fudbaler i napadač Al Hilala, Aleksandar Mitrović, ponosno je primio nagradu „Zlatna lopta“ kao najbolji igrač Srbije u 2023. godini. Odmah nakon objave vesti, navijači Al Hilala su mu uputili svoje čestitke na originalan način tokom utakmice protiv Al Fejhe u okviru 19. kola Saudijske Arabije.

Na tribinama stadiona, verni navijači Al Hilala razapeli su veliki portret Aleksandra Mitrovića, izražavajući svoje poštovanje prema njegovim dostignućima i priznanju koje je dobio. Pored portreta, napisali su i kratak, ali snažan, komentar: „Najbolji igrač Srbije u 2023. godini.“

Mitrović je, kao i do sada, bio deo startne postave Al Hilala u utakmici protiv Al Fejhe, a gest navijača dodatno ga je inspirisao da pruži izuzetan nastup na terenu.

Ova nagrada predstavlja još jedno priznanje za izuzetne sportske uspehe i doprinos srpskog napadača fudbalskoj sceni, a navijači Al Hilala pokazali su da cene i podržavaju njegov doprinos timu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели نادي الهلال السعودي (@alhilal)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter