0
Fudbal

Karlo Anćeloti (FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.)

ŠPANCI PIŠU: Anćeloti sve bliže ostanku u Realu!

Objavljeno: 29.12.23 u 09:15

Italijanskom stručnjaku prija španska prestonica.

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti trebao je na kraju sezone da napusti kormilo ‘kravljeskog kluba’ i preuzme reprezentaciju  Brazila. Međutim, kako se takmičarska godina približava kraju, tako su šanse da on preuzme bivšeg svetskog šampiona sve manje. Kako navodi španski ‘AS’, bivši strateg Milana je sve bliže produžetku saradnje sa Madriađnima.

Italijan je Brazilce stavio na čekanje i poručio im da čeka novu ponudu Florentina Pereza. Međutim, kako ističe pomenuti list, Anćelotiju se ne sviđa situacija u tamošnjem fudbalskom savezu, a nova mu u trenutnim godinama nije važan, već samo reputacija. Don Karlo je nesumnjivo jedan od najvećih trenera današnjice i veliko ime u svetu fudbala.

– Anćeloti je u fazi karijere kada mu novac nije prioritet, već reputacija i poštovanje koje uživa u Realu kako od uprave kluba tako i od navijača. Takođe, brojne afere u FS Brazila su faktori koji udaljavaju Anćelotija od mesta selektora ove zemlje – ističu.

Ovo je njegov drugi mandat na klupi Real Madrida, pošto je već vodio ovaj tim u periodu od 2013. do 2015. godine kada je osvojio čuvenu ‘La decimu’, a okitio sve ukupno sa 10 trofeja.

JOKIĆ PREDVOVIO DENVER DO NOVE POBEDE: Somborac došao do neverovatnog rekorda!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter