0
Evroliga

Sasa Doncic otac Luka Doncic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAŠA DONČIĆ BRUTALNO ISKREN: Lukin otac otkrio ko ga je najviše razočarao u Zvezdi ove sezone!

Objavljeno: 29.12.23 u 18:12

Analizirao je igru kluba za koji navija

U nedavnom izdanju „ABA Talks“ podkasta,  Saša Dončić podelio je svoje analize, ističući neke od ključnih momenata u regionalnoj košarkaškoj ligi, posebno se fokusirajući na nastupe Šabaza Nejpira u Crvenoj zvezdi.

Dončić nije štedeo reči izražavajući svoje razočaranje učinkom Nejpira u crveno-belom dresu. „Dečko je odličan igrač, sve zna, dobro igra košarku. Međutim, nije se snašao. Mislim da je za sobom povukao i Majka Tobija, koji mora uz sebe da ima plejmekera koji zna da mu baci pas, koji će mu pronaći prostor za šut,“ izjavio je Dončić.

Analizirajući igre Nejpira, Dončić je naglasio da se nije ukomponovao na pravi način u sistem Crvene zvezde te da je evidentno da je tim igrao usporeno kada je Nejpir bio na terenu. Dončić je dodao i da su se širile priče o privatnim problemima Nejpira, ali je naglasio da takvi detalji ne bi trebalo da utiču na igru na terenu.

Šabaz Nejpir je nakon neuspešnog perioda u Crvenoj zvezdi vratio se u Milano, gde će nastaviti svoju košarkašku karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter