0
Domaći fudbal

Aleksandar Kahvic (C) Fudbal-UEFA Youth Champions League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v St. Patrick’s Beograd, 20.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PRILIKA ZA MLADU NADU: Napadač iz Zvezdine škole dobija šansu na proleće u Superligi!

Objavljeno: 29.12.23 u 16:11

Zna se i gde će igrati

Crvena zvezda planira smanjenje igračkog kadra tokom januarskog prelaznog roka, a jedan od mladih talenata koji će dobiti priliku za afirmaciju je Aleksandar Kahvić (19). Mladi napadač Bosne i Hercegovine, koji je prvi deo sezone proveo na pozajmici u OFK Beogradu, preseliće se na šestomesečnu pozajmicu u Železničar, gde će imati priliku da bude ključni igrač u borbi za opstanak u Superligi Srbije.

Nakon impresivnih nastupa u Prvoj ligi Srbije, gde je u dresu OFK Beograda postigao devet golova i zabeležio dve asistencije u deset mečeva, Kahvić je privukao pažnju superligaša. Mladi napadač, koji je prošao kroz mlade selekcije Crvene zvezde i Grafičara, izrazio je zadovoljstvo zbog potencijalnog prelaska u Železničar.

Ostalo je da klubovi dogovore detalje, ali jako blizu sam prelaska. Iskreno, drago mi je da sam napravio korak više i nadam se da ću se takođe dobro pokazati do kraja sezone i da ću dobiti poziv prvog tima na pripreme početkom sledeće sezone,“ izjavio je Kahvić u izjavi za MONDO.

Aleksandar Kahvić je ranije nastupao za omladinski tim Makabija iz Haife, a svojim impresivnim performansama u seniorskom fudbalu pokazao je da ima potencijal za dalji napredak. Zvezdin mladi napadač nada se da će ova pozajmica biti korak ka pozivu u prvi tim Crvene zvezde u narednoj sezoni.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter