2
Fudbal

Dragan Stojković Piksi (FOTO: Starsport)

PIKSI: ‘Ovo prizanje ima posebnu draž za mene, napravili smo istorijski rezultat!’

Objavljeno: 29.12.23 u 13:01

‘Ovaj plasman na EURO je poklon svima vama.’

Dobitnik Zlatne lopte od strane Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg trenera godine, Dragan Stojković Piksi je istakao da mu je priznanje velika čast, ali i velika obaveza.

-Velika mi je čast i zadovljstvo da mogu da vam se obratim sa ovog mesta. Ovo prizanje ima posebu draž za mene, takođe i velika obaveza. Moram da nastavim da se trudim da našu reprezentaciju reprezentiujem najbolje što mogu, nastaviću u tom ritmu – naveo je.

Cilj je ostvaren.

-U martu kada je FSS dobio novo rukovostvo i govorili šta je cilj. CIlj je i stratetški zadatak je bio plasman u Nemačkoj, na Evropsko prvenstvo gde dugo nismo bili. Jednom prilikom sam rekao da je ovo istorijski rezultat, u smilsu da je dosta vremena prošlo. Druga stvar je što ćemo pod imenom Srbija učestovati na najvećem kontinentalnom takmičenju. Ova 2023. godina je bila više nego uspešna za fudbalsku Srbiju, za naš narod, za mene – jasan je Piksi.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Rekao je da je ovaj plasman poklon svima.

-Želim da se zahvalim kompletnom rukovodstvu FSS-a, stručnom štabu, a posebno porodici, od koje imema neizmernu podršku, to mi sve daje vetar u leđa. Ovaj plasman na EURO je poklon svima vama – zaključio je Stojković.

VIOLETA SLOVČIĆ: ‘Hvala FSS-u, ovo će me još više motivisati!’

0
0
2 Komentara
  1. dragi g. stojkovicu bio si nesto malo iznad proseka kao fudbaler. nesto u rangu sisica, pizona losiji od savicevica. nisi uspeo u evropi kao fudb. klasa vec odlazis u japan tada fudb. potpuno nerazvijenu sredinu. i to je bolja polovina price. kao trener si ispod proseka bez bilo kakvih opipljivih rezultata. mitrovic aleksandar je davao golove u svojoj ulici kao dete, zatim u skoli, pa u partizanu, anderlehtu, fulamu i evo sada u s. arabiji. koloko ih se mislim na golove nadavao u reprezentaciji izlisno je pricati. on i njegovi golovi su nas odveli na evropska, a ne tvoje znanje, neki osecaj vrsnog trenera ili neka dobra taktika. moj stojkovica nista od navedenog sto bi ti islo u prilog. ko je posten i bar maqlo fudbalski obrazovan ovo mora prihvatiti kao tesku istinu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter